Elevforeningen

Ærede tidligere KIEér!

Velkommen til KIE-Elevforeningens side, hvor I som tidligere elever kan samles under forskellige sjove, spændende og mindeværdige arrangementer, arrangeret af elevforeningens bestyrelse som ses på billedet. Vi holder møde et par gange om året på skolen, hvor vi mødes alle fra bestyrelsen i samråd med Annette Mogensen som kontaktperson til skolen, for at planlægge de forskellige dage for jer.

Det er noget vi lægger meget arbejde og engagement i, da det vigtigste for os er, at I gider komme tilbage på skolen og have en god dag!

Som en moderne og velfungerende virksomhed har elevforeningen selvfølgelig deres egen Facebookside – besøg den her! samt vores egen Instagramprofil under navnet ”kieelevforening”. Så hvis I ikke allerede er med i gruppen på Facebook eller følger os på Instagram, så se at komme i sving – like og følg os på alle de sociale medier! Dette giver bedre mulighed for, at vi kan nå ud til jer, så I ved hvornår vi holder events på skolen og hvad det egentligt er vi går og laver.

Elevforeningen har et utal af skægge og kreative arrangementer som:

  • Aktivitetsdag i foråret
  • Gammel elevdag i efteråret

Bestyrelsen består af:

 
Kristina Kjeldsen 17/18
Formand
kris002n@icloud.com
Troels Storm 15/16
Næstformand
Malte Damkjær 15/16
Kasserer
Magnus Lønfeldt 17/18
Andreas Boier
Marius Hagstrøm Wiingreen 18/19
Hanne Trøst Simonsen 18/19
Peter Stein Brinck 19/20
Nicolai Foged Christensen 19/20
Nina Helge Thomsen 19/20